Vietä mukava retkipäivä vesillä tai maastossa

Mustikkarinteeltä voit vuokrata kulkupelin alk. 50€ / 4h

Mustikkarinteen tilalta löytyy kaksi taitettavaa Oru Kayak Inlet - kajakkia ja yksi Radmini 4 - sähköfatbike omatoimiretkeilijöille. Voit vuokrata välineet huvin vuoksi tai vaikka testata nämä superhauskat tuotteet ennen ostopäätöstä kolmannen osapuolen nettikaupasta. Meiltä löytyy myös pienempi maastopyörä ja crossari jos haluaisitte tehdä pyöräretken porukalla. Kanootit ja fillarit ovat talossa omasta ilosta ja innostuksesta, varsinaista huolto- tai perehdyttämispalvelua meiltä ei löydy. Voimme tarvittaessa järjestää ohjauksen / opastuksen yhteistyökumppaneidemme kautta.
Oru Kayak Inlet (2kpl)
Oru Kayak Inlet on kokoontaitettava yhden henkilön kajakki joka kulkee helposti mukanasi moneen paikkaan. Vuokraa kajakki Mustikkarinteeltä ja kuljeta se parin sadan metrin matka Enäjärven rantaan tai pakkaa autoon ja kuljeta haluamaasi kohteeseen. Mustikkarinteen kajakeilla on molemmilla omat kuljetuskassinsa, yhden kajakin koko pakattuna: 100cm x 47,5cm x 25cm.

Taiteltavissa käyttökuntoon alle 5 minuutissa
Painaa vain puolet perinteisestä kajakista
Mahtuu tavallisen henkilöauton kyytiin, voidaan kantaa pakattuna kantokahvasta matkalaukun tavoin
Kestävä 5mm paksu materiaali

Paino noin 10kg
Pituus 3 metriä
Leveys 75 cm


50€ / 4h
75€ / päiväretki
Molemmat kajakit yht. 125€ / päiväretki

Radmini - sähköfatbike
Jos et ole ennen kokeillut sähköpyörällä ajamista, sinulla on aikamoisen hauska kokemus edessäsi. RadMini on taitaa olla ensimmäinen kokoontaitettava sähköpyörä, jossa on neljän tuuman renkaat ja kestävä etujousitus.
Älä anna nimen "mini" hämätä itseäsi. RadMinin voi taittaa nopeasti kuljetusta varten, mutta tehokas, mukava ja monipuolinen sähköpyörä on loistava matkakumppani kun olet valmis toimintaan ja seikkailuun tai ihan vain leppoisaan retkipäivään.

50€ / 4h tai yksi lataus

Enäjärven alue tarjoaa upeita melontareittejä aina merelle asti.

Radmini on mainio kulkuväline kumpuisassa maastossa.

Back to Top