Neurosonic - Suomalainen rentoutushoito

Neurosonic-hoitovuode värähtelee Mustikkarinteellä luonnon rauhassa.

Mustikkarinteellä on testattu Neurosonic-laitetta nyt vuoden verran ja kokemukset ovat olleet niin hyviä että avaamme rentoutushoidot myös asiakkaillemme.
Tervetuloa poikkeamaan päivän päätteeksi rentoutumassa ja palautumassa!
Mikä on Neurosonic?
Suomessa kehitetty ja valmistettu Neurosonic-hoitovuode värähtelee erittäin matalalla taajuudella. Värähtely vaikuttaa suoraan autonomiseen hermostoon. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu voivat lievittyä. Eri tehoisilla ohjelmilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin. Aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin vireystilaa nostamalla. Neurosonicin teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja palauttavuuden kautta.
Kenelle Neurosonic sopii?
Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Hoitoon voi tulla omissa vaatteissa. Muistathan, että on tärkeää juoda vettä aina hoidon jälkeen.
Neurosonic ei ole lääkinnällinen laite, eikä se sovellu korvaavaksi hoidoksi lääkärin määräämään lääkitykseen.
Miten pääsen hoitoon?
Hoidot ovat varattavissa ma-to klo 16-19 tai sopimuksen mukaan. Maksu paikan päällä kortilla tai mobiilimaksulla.
Yksi käyntikerta 25€ (ohjelman pituudesta riippuen 10-41min).
Tee varaus tällä sivulla tai soita p. 044 513-8321.

Rentouttavat ohjelmat

Edistävät unen laatua ja lihasten rentoutumista. Ohjelmat saattavat olla aluksi erittäin väsyttäviä, jos univelkaa on kertynyt pidemmältä ajalta. Myös verenpaineen aleneminen on mahdollista.

10 minuutin ohjelma
Ohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi.

20 minuutin niska-hartiaohjelma
Rentouttava koko kehon ohjelma, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

25 minuutin unihäiriö/stressi ohjelma
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen.

39 minuutin erittäin rentouttava ohjelma
Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta tämä ohjelma aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ohjelma, joka soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.
Aktivoivat ohjelmat

Ohjelmat on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja tarjoamaan samalla lyhyt, rentouttava hetki. Näiden yhdistelmänä hoidon jälkeinen vireystila paranee. Voit käyttää näitä Neurosonic-ohjelmia myös ennen liikuntaa lihasten lämmittelyyn.

12 minuutin aktivoiva ohjelma
Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen lievitykseen, päänsärkyyn ja kesken päivän rentoutumiseen.

24 minuutin aktivoiva ohjelma
Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn. Erittäin aktivoiva!
Palauttavat ohjelmat

Nämä ohjelmat on suunniteltu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Ne sisältävät rentouttavia ja stimuloivia jaksoja jotka edistävät verenkiertoa, nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia. Palauttavat ohjelmat sopivat myös erilaisten kiputilojen lievitykseen, turvotuksen lievitykseen sekä vatsan toiminnan aktivoimiseen.

37 minuutin palauttava ohjelma
Tämä ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen hoitoon.

 41 minuutin palauttava ohjelma
Ohjelma palautumiseen ja unen laadun edistämiseen päivän päätteeksi. Rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen ja turvotuksen hoitoon.

Lähde: Neurosonic Finland / Långvik

Neurosonic-menetelmään kouluttautuneet yksilöt ja yritykset ovat Oy Neurosonic Finland Ltd:n validoimia ammattilaisia.
Back to Top